”Det er ikke kærligheden, der får jorden til at dreje rundt; det er kærligheden, som gør turen umagen værd”

  • Franklin P. Jones

 

Årsøreringe 2014 er skabt med udgangspunkt i kærlighedens veje. De kan være lige, de kan være svære at se eller de kan gå ad mange omveje. Men lige meget hvor meget vejene snor sig, forenes de til sidst og skaber harmoni og samhørighed. Dette udtrykker dette års ring og kærligheden forsegles af en smuk brillant i hjertets midte.

Kærlighed er den styrke, som giver os ekstra kræfter, når vejen kan virke svær at gå. Kærlighed til dem, der står dig nær og dem, du møder på din vej. Venskab og kærlighed er to planter, der vokser af samme rod og kan sno sig, før de endelig mødes i smuk forening.

Kærligheden er som en formue skabt til at blive delt ud. I kærligheden giver vi af os selv til andre – og samtidig beriger vi os selv ved selv at glædes. Sammen er vi stærkere og ringen er symbolet på kærligheden, der aldrig hører op. Vi er alle som engle med kun én vinge – sammen kan vi flyve.

Årsringen 2014 fejrer kærligheden og samhørigheden i sin smukkeste form og bliver symbolet på den kærlighed, du altid ønsker at have dig nær.

Venlig hilsen

Guldsmedemester Henning Skovgaard