”Et ur fortæller meget om, hvem man er, og det er en fantastisk proces at hjælpe en kunde med at finde det helt perfekte ur. Det er helt det hele værd, når kunden forlader butikken med netop det ur, der fortæller hans eller hendes historie.”

Henning Skovgaard

Seiko Specialisten

For os er det din oplevelse og komfort, der er i højsædet. Derfor er vi også Seiko-specialister. Det betyder nemlig, at vi kan tilbyde dig udvidet service på dit Seiko-ur. På den måde får du gratis service på dit batteriskift, justering af længde og reklamationsservice hos alle Seiko-specialister uanset hvor i landet, du befinder dig, når behovet opstår.

Største udvalg af ur på fyn

Vores mission er, altid at kunne tilbyde vores kunder det bedste udvalg – både på kvalitet og design. Derfor finder du i vores butik i Rosengårdcentret Fyns største udvalg af ure. Vi har altid de nyeste trends og designs i butikken, og har du helt særlige ønsker, gør vi vores allerbedste for at hjælpe.

Kvalitet - Stil - Tillid

Vores ure udvælges ud fra de tre nøgleord kvalitet, stil og tillid. Vi køber ikke noget hjem, der ikke er af højeste kvalitet, og vi besøger hvert år verdens største ur-messe Baselworld for at have fingeren på pulsen i forhold til trends og tendenser. Desuden giver messen os anledning til at møde leverandørerne, og skabe en god relation. Tillid betyder nemlig meget, når vi udvælger de brands, vi vil forhandle.

Watch Matters

Nyt ur købt hos os   149-,

Gl. ur   299-,